Underkategorier

 • -20% Nedsat

  Disse Alkoholswabs, spritservietter er en uvurderlig livline til sårbehandling og desinficering samt ved anlæggelse af venflons med mere.Imprægneret med 70 % isopropylalkohol . Individuelt hygiejnisk pakket i pose Størrelse - > 30 x 65mm I pakken = 100stk
  kr. 39 kr. 49
  Reduced price!
 • Kompresforbindinger til at stoppe små og store blødninger. Optager meget lidt plads og vejer tæt på ingenting. Produktet er også et billigt accessory til udklædning, hvis du eller dit barn skal klædes ud som mumie, hospitalspatient, zombie eller lignende. 
  kr. 625
 • Kunstig åndedrætsmaske i boks -60% Nedsat

  Med en kunstig åndedrætsmaske kan du udøve kunstigt åndedræt, uden at komme i direkte kontakt med den tilskadekommende. Den lave pris og dens funktionalitet gør, at alle offentlige institutioner og private virksomheder, bør overveje at have en i nærheden.Fremsendes i assorteret farver. i smart opbevaringsboks.
  kr. 60 kr. 149
  Reduced price!
 • -10% Nedsat

  Funktionelt og vitalt redningstæppe som er guld værd ved chokforebyggelse og overophedning. Et uvurderligt værktøj som alle burde eje - især når man kigger på den lave pris. Sikkerhedstæppet er også vandtæt og fungerer fint som beskyttende tæppe mod regnen. Mål: 130 x 210 cm ,Farve: Sølv
  kr. 23 kr. 25
  Reduced price!
 • Lad de kursister opleve en virkelighedstro genoplivnings simulering med de innovative Brayden HLR dukker.Dette torso viser blodomløbet ved hjertemassage ved hjælp af små LED lamper. Det er den eneste træningsdukke på markedet som har denne egenskab.
  kr. 3.744
 • Den “kendte” Little Anne fra Laerdal er nu udstyret med feedback teknologi (QCPR).  Ved at downloade en app fra Goggle play elller App Store har du feedbackmuligeheder såsom: Real time feedback på kompressioner og ventilationer. Prisen er ex Skill guide. Kan tilkøbes seperat.
  kr. 8.795
 • Nyhed

  Denne super smarte skillguide kan bruges på Laerdals QCPR dukker, Resusci Anne og baby. Den måler genoplivningstræningen, så du kan se hvad der skal forbedres. F.eks. kompressionsdybde, hastighed, mund-til-mund teknik.
  kr. 849