Pulsoximeter   4 varer

Kroppen har brug for ilt for at fungere ordentligt . Iltmætnings niveauer er en indikation af, om en persons kredsløb eller blod transporterer ilt nok rundt til alle organer i kroppen . Normal iltmætnings niveauer betyder tilstedeværelsen af tilstrækkelige mængder af ilt i kroppen som højst kan ramme 100 %.

Det er primært blodets iltindhold og pulsen, som et pulsoximeter går ind og belyser. Et pulsoximeter fungerer på den måde at små lysdioder gennemlyser hele ens krop, hvorefter absorberingen vil fortælle hvor højt blodets iltindhold er.

Der findes utroligt mange mennesker som har gavn af et pulsoximeter. Det er for eksempel folk med nedsat lungekapacitet, KOL patienter, Astma patienter samt folk med eksempelvis søvn apnø. Pulsoximeteret bruges også hyppigt under operationer hvor lægerne hele tiden kan følge med om patienten ilter som de skal.

Saving lives forhandler kun gennemtestet og kvalitetssikre produkter som vi med garanti kan stå inde for. En del af vores kunder er hospitaler, lægehuse og tandlæger som kræver at produkterne er FDA godkendte, hertil anbefaler vi bl.a Pulsoximeter PC-60 og eller modellen Pulsoximeter Easy.

Du får nogle af markedets bedste og mest pålidelige modeller med den seneste teknologi og som måler med stor nøjagtighed. Pulsoximeterne er lette at anvende og de fleste produkter kommer med stort LED displays som FDA-pulsoximeter og måske endda ønsker du et pulsoximeter med Bluetooth funktion som vores PC-60 NW

Kontakt os allerede i dag og lad os råde og vejlede dig i dit valg af pulsoximeter, vi har nemlig over 16 års ambulance-erfaring og dagligt brugt disse modeller.

Lige nu kan du spare helt op til 70 % på udvalgte Pulsoximetre.

 • Hopkins justerbare børneprobe -25% Nedsat

  Y børneproben kommer nu i en ny udgave til udvalgte pulsoximeter i PC-60 serie,  som to-i én probe med en stationær holder og en justerbar slider hvor en måle sensor sider. Dette gør den flexibel og meget ideel til børn i alle aldre og den kan indstilles til at sidde både på hænder og...
  kr. 450 kr. 600
  Reduced price!
 • Nedsat

  PC-66B er en solid og smart håndholdt enhed som primært henvender sig til professionel brug som sygehuset, i lægepraksis, ambulancen mm. Dette smarte håndholdte pulsoximeter måler puls og iltmætning af høj præcision og giver dig samtidig mulighed for at uploade data via en PC.
  kr. 4.870 kr. 5.495
  Reduced price!
 • -30% Nedsat

  Smart Børneprobe som passer til flere varianter pulsoximetre i PC-60 serien. PC-60E, PC-60NW, PC-60N, Smart og enkel probe af gummi som gør den flexibel at måle med, som samtidig er nem at rengøre efter brug. Kan bruges til børn og spædbørn med en anbefalet fingerstørrelse på 8-12 mm.
  kr. 350 kr. 500
  Reduced price!
 • Spædbørnsprobe til PC-66 serien er til spædbørn og børn op til 1-1.5 år ca. Produktet er lavet i et meget blødt og børnevenligt materiale. Påsættes enkelt og sikkert på en tå eller finger, kan let forstærkes med tape så barnet ikke skubber den af.
  kr. 311