Hjertestarter/ Skabe  22 varer

Er du hjertestarter sikret?
 

Hver dag falder ca. 10 danskere om med pludseligt hjertestop uden for hospitalet.Tidsfaktoren betyder alt. Jo hurtigere et menneske med hjertestop får udført korrekt hjertemassage samt tilkoblet en hjertestarter, jo større er chancerne for overlevelse. Derfor er det i dag livsvigtigt, at virksomheder, organisationer, foreninger med mere tager ansvar og har styr på deres livredende udstyr såsom en hjertestarter, ikke mindst for at øge trygheden og sikkerheden.Gå ikke glip af vores altid gode tilbud på hjertestartere og tilbehør. Vi har over 16 års ambulance erfaring og vi derfor altid kunne råde og vejlede dig til det rette køb. Book os samtidig til jeres næste førstehjælpskursus på: 

www.savinglives-kurser.dk

Saving Lives er en af landets mest seriøse og ærlige forhandlere når det gælder indkøb af hjertestartere, hvor sikkerheden altid prioriteres højt. Vi forhandler kun de allerbedste hjertestartere som er utrolig lette at betjene samt hvor vedligeholdelses omkostningerne er utrolig lave. Som prof. Anbefaler vi varmt Zoll AED plus.

ZOLL AED Plus hjertestarter, er den eneste hjertestarter med indbygget REAL CPR Help®, som måler og registrerer hvor dybt du trykker ved hjertemassage - og som giver dig feedback på om din førstehjælp er nok effektivt udført. Hjertestarteren guider hjælperen igennem tekst, tale, billeder, illustrationer så du altid kan bevare overblikket.

Ønsker du som kunde en variant som vi også kan stå inde for, vil vi anbefale dig LIFEPAK CR Plus hjertestarter. Physio control har over 50 års erfaring og sælger i dag hjertestartere til de fleste ambulance-tjenester rund omkring i verden. Hjertestarteren er fuldautomatisk.

Du bliver som førstehjælper guidet igennem en enkelt 2 trins process og hjertestarteren afgiver stød helt op til 360 joule uden at nogen skal trykke på en eneste knap. Du har hele 8 års reklamationsret på denne hjertestarter hvilke er din garanti for et driftsikkert produkt.

 • Zoll AED-plus hjertestarter -40% Nedsat

  Zoll AED-plus er den mest smarte, robuste og intelligente hjertestarter der findes på markedet i dag. Zoll AED er anbefalet af b.la. hjerteforeningen.iTilbuddet er inkl. en komplet Zoll AED plus hjertestarter med nye batterier og elektroder.bæretaske, skiltepakke,7 års garanti.
  kr. 12.000 kr. 20.000
  Reduced price!
 • -20% Nedsat

  Skal du have valuta for pengene, så har Defisign fremstillet denne nye AED, hjertestarter. Kort fortalt får du hele 10 års garanti, hele 6 års levetid på batterier. Du har endvidere mulighed for at skifte imellem 3 forskellige sprog. Vi giver dig et gratis førstehjælpskit med i prisen, gratis skilte klistermærker samt Lige nu med gratis hjertestarter...
  kr. 13.720 kr. 17.150
  Reduced price!
 • Zoll AED-plus hjertestarter -40% Nedsat

  Zoll AED-plus er den mest smarte, robuste og intelligente hjertestarter der findes på markedet i dag. Zoll AED er anbefalet af b.la. hjerteforeningen.iTilbuddet er inkl. en komplet Zoll AED plus hjertestarter med nye batterier og elektroder.bæretaske, skiltepakke,7 års garanti, udendørs AED skab.
  kr. 15.594 kr. 25.990
  Reduced price!
 • Phillips HS1 hjertestarter vejleder enhver førstehjælper igennem hele genoplivningsfasen med deltaljerede instruktioner på dansk. HS1 hjertestarter er udviklet så alle kan benytte den på en let og effektiv måde. Hjertestarteren vejer kun ca. 1.5 kg og kommer med hele 8 års garanti, lithium batteri med en levetid...
  kr. 19.313
 • Defibtech Lifeline AED hjertestarter guider dig let igennem hele genoplivningsfasen og fortæller dig hvornår der skal gives stød.Denne hjertestarter har en meget enkelt brugerflade med kun to knapper, den guider dig med tydelig stemme gennem de forskellige stadier af hjerte- lungeredningen og fortæller dig, hvornår du skal...
  kr. 12.375
 • LIFEPAK CR Plus Hjertestarter -25% Nedsat

  Denne Semi automatiske LIFEPAK CR Plus defibrillator guider førstehjælperen let igennem genoplivningsfasen vi den simple to-trins betjente AED.Når du åbner låget så starter AED automatisk. Den Eneste hjertestarter der støder med op til 360 Joule, Inklusiv bæretaske, ambu kit med maske, skraber og saks, frit leveret i DK. 8 års garanti. "Kampagne-tilbud"
  kr. 12.788 kr. 17.050
  Reduced price!
 • LifePoint PRO AED -40% Nedsat

  Lifepoint Pro AED er med sine over 10 års erfaring et smart og billigt valg af hjertestarter i forhold til de eksisterende AED som i dag allerede findes på markedet. Med 5 års garanti, seneste guidelines og lave drift omkostninger samt en vægt på under 2 kilo, giver vi trygt denne hjertestarter vores allerbedste...
  kr. 9.746 kr. 16.244
  Reduced price!
 • ARKY indendørs Kabinet til hjertestarter -20% Nedsat

  Det helt nye hjertestarter Kabinet fra Arky er et stærkt og robust indendørs kabinet lavet i metal som er pulverlakeret. Med dets dimensioner på 38 x 38 x 20 cm passer dette kabinet til alle mærker af AED / hjertestartere. Ideel til kontorbygninger og offentlige rum. Kabinet fås i hvid og grøn og kan leveres med eller uden alarm. Vægt: 4.9 kg
  kr. 3.000 kr. 3.750
  Reduced price!
 • ARKY udendørs hjertestarter skab Nedsat

  Arky udendørs AED kabinet er lavet af slagfast polystyren og er derfor meget robust. Dette skab er en 100% støv- og vandtæt. Når du opbevare AED i Arky udendørs kabinet er du garanteret, at defibrillatoren er godt beskyttet på alle tidspunkter pga. skabets 24V varme element. ARKY Kabinet leveres altid komplet inkl....
  kr. 6.125 kr. 7.375
  Reduced price!
 • -5% Nedsat

  Isoleret, rustfri stålskab - Termostat styret varme - Blæser for ventilation - 2x LED lys (hjertestarter synlig i mørke) - Fremtidssikret ! (software kan opgraderes). Anbefalet af Trygfonden. Kan benyttes til alle typer AED, hjertestartere. Indvendig mål: B x H x D = 337 x 385 x 200 mm, Vægt: Brutto vægt inkl. emballage 17,2 Kg.
  kr. 8.069 kr. 8.494
  Reduced price!
 • AIVIA 100 hjertestarterskab er et af markeds mest robuste og stærke indendørsskabe med indbygget alarm som aktives når AED skabet åbnes. AIVIA 100 er let at hænge op og bruger ikke strøm da belysningen er batteridrevet.2 års fabriksgaranti og garanti for et godt design i høj kvalitet.
  kr. 3.119
 • Zoll AED Pro er et ikke-genopladelige lithium batterier. Bemærk: Passer kun til Zoll AED Pro hjertestarteren. Batterierne er ikke lavet til andre hjertestartere og kan derfor medføre skader på andre hjertestartere. Holdbarhed på batteriet er afhængig af opbevaring af hjertestarteren, Ca. 5 år.
  kr. 2.244
 • -20% Nedsat

  inkluderet 1 sæt elektroder samt nyt batteri komplet til Lifepak CR+ AED 2 års levetid på begge produkter. Leveringstid: 2-4 dage.
  kr. 1.995 kr. 2.494
  Reduced price!
 • Zoll AED-plus er den eneste hjertestarter på markedet, hvor man har udviklet en intelligens padz / elektrode. Zoll har indlagt en frekvens- og dybdemåler. Elektroden fortæller dig hvis du ikke trykker dybt nok og to i en elektroden kan simpelthen ikke sættes forkert på brystkassen. Holdbarheden er hele 5 år.  
  kr. 1.724
 • Denne zoll AED træningselektrode bruges under demonstration/undervisning i brug af hjertestarter. Elektroden leveres med velcro. Ønsker du ikke velcro på elektroden, kan den nemt hives af og erstattes med gel pads. Ekstra gel pads kan købes i webshoppen.
  kr. 1.124
 • -40% Nedsat

  Smart vægbeslag til Zoll AED-plus. Fint og enkelt Design der gør hjertestartere mere synlig i hverdagen. Farve: Sort metal
  kr. 449 kr. 748
  Reduced price!
 • -50% Nedsat

  Smart Universal vægbeslag til hjertestartere, passer til de fleste AED. Flot design der synliggør hjertestarteren i hverdagen. Vægbeslaget gør det nemt for alle at tage hjertestarteren i brug, hvis en patient eller medarbejder pludselig får hjertestop. Passer til de fleste hjertestartere på markedet. Sortfarvet metal L: 29,5cm, B: 21,5cm, D: 9cm
  kr. 372 kr. 744
  Reduced price!
 • Bæretaske til Zoll AED-plus hjertestartere - perfekt til flytninger og udflugter med foreninger/virksomheder, som har hjertesvage medarbejdere. Ekstra lomme med plads til batterier og elektroder.
  kr. 749
 • Børneelektrode til Zoll Hjertestarter. Elektroden anvendes på børn under 8 år eller som vejer under 25 kg.  Børneelektroden passer til både Zoll AED Plus og Zoll AED Pro. 
  kr. 1.119
 • Zoll AED Stat Padz kan benyttes til både Zoll AED-plus samt Pro. Disse elektroder er de hurtigste og nemmeste at påsætte i en genoplivningssituation. Forbedret polymer gel forbedrer den laterale ledeevne, hvilket resulterer i mindre virkninger på huden.
  kr. 994