Brandsår og øjenskylleprodukter  3 varer

Førstehjælp til brandsår handler først og fremmest om at begrænse skadens omfang hurtigst mulig. Det er naturligvis en rigtig god idé at nedkøle såret med masser af vand, men herudover er det samtidig også en rigtig god idé at gøre brug af et effektivt produkt til hurtig lindring af brandskader på huden – eksempelvis Burn Gel Spray, som bevirker ved, at smerterne i brandsåret mindskes. Savinglives forhandler foruden produkter til behandling af brandsår også en række effektive øjenskylleprodukter, som med fordel kan bruges som effektiv førstehjælpsbehandling af øjenskader. Hos Savinglives kan du finde et alsidigt udvalg af gode kvalitetsprodukter mod brandsår samt øjenskylleprodukter til konkurrencedygtige priser. Husk at vi leverer direkte til døren allerede dagen efter dit køb ved bestilling inden kl. 13.

 • 1 x 500 ml sterilt 0,9% Natriumclorid opløsning til vores "DROP" øjenskyl station. Kan købes separat eller som ekstraflasker til andre enheder eller bare for at højne sikkerheden i ethvert hjem eller på arbejdspladsen.
  kr. 99
 • Nedsat

  Med den nye "drop" øjenskylstation er du godt rustet hvis uheldet er ude. Nyt veltænkt design indeholdende 2 x 500 ml sterilt 0,9% Natriumclorid opløsning. Udover dette følger et støv/snavs tæt frontplastic glas hvilke gør den ideel til arbejdsmiljøer såsom fabrikker, værksteder,...
  kr. 374 kr. 624
  Reduced price!
 • -60% Nedsat

  Sikre dig selv med denne effektive Burn Gel Spray, som anvendes til hurtig lindring af brandsskader på huden, mest effektiv til 1-2 grads forbrændinger.Kølingen bevirker ved, at smerten og hævelsen mindskes og hindrer, at skaden går dybere ned i vævet. 
  kr. 45 kr. 111
  Reduced price!