Instrumenter  5 varer

Indenfor førstehjælpsudstyr findes der en lang række forskellige typer af praktiske instrumenter, som kan være gode at anvende i en lang række forskellige sammenhænge. Du vil her på siden kunne finde alt lige fra termometre til stetoskoper og pincetter alt efter dit konkrete behov.

 • Stetoskop KS 410 -40% Nedsat

  Sølvfarvet stetoskop med forkromet hoved og blå slange. Stetoskopet kommer med 3 sæt ørepropper og to slags gummistykker til målehovedet. bemærk - produktet sælges i sort.
  kr. 149 kr. 249
  Reduced price!
 • Plastic Pincet -50% Nedsat

  Engangspincet i plast med indbygget styrestift. Bruges blandt andet til at fjerne fremmedlegemer i sår og lignende.   Pincetten måler 12 cm og fås i kun rød farve.
  kr. 7 kr. 14
  Reduced price!
 • Et øretermometer er en af de ting som man bare skal have i huset - især hvis man har børn. Med et øretermometer kan du hurtigt finde ud af, om man skal holde den lille hjemme fra børnehave eller skole, og i stedet ringe til lægen. Vores ET-100B måler temperaturen på cirka 2 sekunder og er nem at rengøre.
  kr. 373
 • VI har samlet et praktisk diagnostik sæt til primært klinisk brug, ideel som turnuspakke til lægehuse, ambulancer, privat hospitaler med mere. Dette diagnostiksæt består af: Blodtryksmåler, stetoskop samt pupillygte i god kvalitet.
  kr. 1.186
 • Nedsat

  VI har samlet et praktisk diagnostik sæt til primært klinisk brug, ideel som turnuspakke til lægehuse, ambulancer, privat hospitaler med mere. Dette diagnostiksæt består af: Blodtryksmåler, reflekshammer, stetoskop samt pupillygte i god kvalitet.
  kr. 1.088 kr. 1.248
  Reduced price!