Forbindinger og plastre  7 varer

Forbindinger og plastre er produceret i mange forskellige varianter og kan være optimale i hver deres situation. Hos Savinglives.dk er vi forhandler af en bred skare af forskellige typer af forbinding samt plaster til ethvert behov. Sortimentet består både af almindelig plaster som med fordel kan bruges i forbindelse med hverdagsskader.

Hos Savinglives.dk finder du billig forbinding samt billig plaster af høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser. Se det store udvalg af forbindinger og plastre i dag og find det helt rigtige produkt til netop dit behov.

 • Utrolig billige øvelses forbindinger der kan bruges til mange forskellige arrangementer og øvelser. Perfekt til øvelser der involverer førstehjælp, til halloween fester eller til andre kreative events, hvor der er brug for billige forbindinger.Med indlagt kompres i bandagen.
  kr. 13
 • -10% Nedsat

  Når du har brækket armen eller hvis din skulder er gået af led, har du brug for noget til at støtte, indtil din arm eller skulder igen fungerer som den skal. Til dét formål kan du bruge vores Trekantet Armklæde. 
  kr. 11 kr. 13
  Reduced price!
 • -40% Nedsat

  Effektiv, elastisk og selvklæbende bomuldtape, der anvendes til forebyggelse og behandling af skader. Flextapen er også ideel at bruge ved nedkøling af skader, både som første lag på huden for at undgå forfrysninger, men også til at holde isposen på plads.  Bruges af de fleste sportsudøvere samt ambulancevæsnet. Bemærk 4,5 m x 10 cm- kun i beige farve
  kr. 14 kr. 24
  Reduced price!
 • -30% Nedsat

  Enkelt og smart fikserings-plaster til sikring af alle typer af venflons.Steril indpakket. CE-mærket.6 cm x 8 cm Bemærk - Sælges fra minimum 10 stk.
  kr. 219 kr. 313
  Reduced price!
 • -50% Nedsat

  Øjet er et af de vigtigste organer vi har og derfor kan enhver skade på øjenene medføre alt fra simpel irritation, rifter til kroniske og meget alvorlige skader. Vær beredt med denne smarte eye pad som passer til ethvert øje. Måske mangler du netop denne kompres i din førstehjælpskit på...
  kr. 4 kr. 9
  Reduced price!
 • -50% Nedsat

  Ved sår, rifter, mindre blødninger er disse velabsorberende kompress et ideel værktøj. Kompress er lavet med ikke klæbende film på begge sider og bruges i dag i ambulance tjenester overalt.Benyttes i de fleste førstehjælpskit i dag - måske er det tid til genopfyldning. Sterilt indpakket - Størrelse: 5 x 7.5 cm x 2 Ønskes større mængder, kontakt os inden.
  kr. 6 kr. 11
  Reduced price!
 • Vandtæt plasterpakke 25 stk. -15% Nedsat

  Praktisk og smart steril plaster pakke med antiseptisk effekt i plastrene vandtætte og elastiske som ikke binder sig fast til sårskorper. Ideel til mindre sår og små blødninger, forbrændinger og infektioner.Der findes rigtig mange plastre på markedet i dag - vi garanterer for kvalitet på disse plastre. 25 stk. - Størrelse: 7.2 x 1.9 cm.
  kr. 23 kr. 28
  Reduced price!