Sprøjter, kanyler og kanylebokse  2 varer

Er du på udkig efter kanyler, sprøjter samt kanylebokse, har du rig mulighed for at finde et stort og bredt udvalg af denne type produkter hos Savinglives.dk. Vi forhandler et stort og bredt udvalg af sprøjter, kanyler og kanylebokse i flere forskellige varianter – og til mange forskellige behov. I vort sortiment kan du vælge og vrage blandt en række forskellige typer af sprøjter/kanyler i forskellige størrelser og i forskellige farver, hvilket kan være praktisk, således man kan kende forskel på de forskellige varianter.

Endvidere forhandler vi ligeledes også rummelige kanylebokse til praktisk og sikker opbevaring. Alle produkter er naturligvis af høj kvalitet. Se vores store og alsidige udvalg af praktiske kanyler og bokse i dag.

  • 2 komponent standardsprøjte med LUER Enkelt og sterilt pakket Letlæselig skala Optimal tæthed 2-3 ml. Latex Fri Uden kanyle
    kr. 7
  • Smart lille kanylebox fra SaniSafe 0,2 liter. Den endelige lukning foregår via den røde knap (PUSH), så låget både synligt og højlydt fastgøres. Boksen er herved lukket og kan ikke længere åbnes uden anvendelse af kraft.
    kr. 49