Frakturbehandling  2 varer

Det er i rigtig mange tilfælde en god idé at være i besiddelse af gode og gedigne produkter til frakturbehandling. Savinglives er forhandler af flere forskellige typer af førstehjælpsudstyr til akut frakturbehandling til ethvert behov. Du vil her på siden blandt andet få mulighed for at finde førstehjælpsudstyr, som blandt andet vil være meget nyttigt at anvende i forbindelse med forstuvninger. Du har blandt andet mulighed for at finde armklæder, som kan være meget nyttige at være i besiddelse af eksempelvis i forbindelse med, at en arm er brækket, eller hvis en skulder er gået af led. Kort og godt kan du i denne kategori finde en række forskellige gode og nyttige produkter til frakturbehandling.

 • -10% Nedsat

  Når du har brækket armen eller hvis din skulder er gået af led, har du brug for noget til at støtte, indtil din arm eller skulder igen fungerer som den skal. Til dét formål kan du bruge vores Trekantet Armklæde. 
  kr. 11 kr. 13
  Reduced price!
 • Splint til brud / bløddelskader -40% Nedsat

  Ved forstuvninger, brud og ledskred er det godt at have en splint til rådighed, da den kan hjælpe med at stabilisere og holde det beskadiget legeme i ro. Denne Splint er en meget smart og unik letvægts-skinne der anvendes til Brud / ledskred / forstuvninger, hvor der ønskes en god og stabil støtte.  
  kr. 104 kr. 174
  Reduced price!