Er sikkerheden i jeres virksomhed i orden?

Få et professionelt førstehjælpstjek!

BOOK OS GRATIS

Gældende sikkerhedskrav

Vidste du, at virksomheder kan være omfattet af specielle arbedsmiljøkrav om at have installeret brandsluknings- og førstehjælpsudstyr?

Er du i tvivl om, hvor godt jeres virksomhed er rustet sikkerhedsmæssigt, når det gælder service og eftersyn af jeres førstehjælpsudstyr eller brandmateriel? Hos Saving Lives besidder vi mange års erfaring indenfor salg, eftersyn samt servicering af førstehjælpsudstyr.Vi sætter gerne tid af til at hjælpe netop jeres virksomhed og herved sikre, at alt førstehjælpsudstyr i jeres virksomhed efterkommer alle gældende sikkerhedskrav, ikke mindst at udstyret er til stede og "up to date".


Fordele ved at vælge os:

ERFARING

Vi har over 18 års erfaring i branchen og pålidelige referencer.

KUNDESERVICE

Hos os er kunden altid i centrum og vores service i top.

INGEN BINDING

Vi binder ikke vores kunder på omfattende kontrakter. Vores tilbud er altid uforpligtende

RABATORDNINGER

Vores samarbejdspartnere tilbydes altid attraktive rabatordninger.

Gratis rådgivning og vejledning

Saving Lives står klar til at hjælpe dig med at højne sikkerheden i virksomheden i forhold til gældende lovgivning gennem gratis uforpligtende rådgivning og vejledning..

Økonomiske fordele

Du kan desuden opnå større økonomiske fordele ved netop at samle jeres sikkerhedsløsning et sted - derved kender vi altid virksomhedens behov og ønsker.

Book os gratis til et uforpligtende førstehjælpstjek i virksomheden og lad os sammen få kortlagt eventuelle fejl eller mangler.

Book os gratis

Et førstehjælpstjek varer typisk 15 - 30 minutter. Vi vil efterfølgende præsentere virksomheden for en samlet sikkerhedsevaluering og et uforpligtende tilbud på eventuelt manglende eller defekt førstehjælps-udstyr. Vi glæder os til at hjælpe dig og være medvirkende til at højne trygheden og sikkerheden i virksomheden, foreningen, organisationen med mere. 

Et udvalg af vores trofaste kunder.Vi gør forskellen sammen.

  • client
  • client
  • client
  • client

Få et professionelt førstehjælpstjek!

Ingen binding - uforpligtende