Saving Lives

Virksomheden er stiftet og ejes af Henrik Juul Jensen. Henrik er 50 år gammel og ægte nordjyde. Han har en solid baggrund og mange års erfaring fra den danske ambulance- og redningstjeneste. I mere end 14 år har han arbejdet som ambulanceredder og er samtidig uddannet brandmand. Han er endvidere uddannet som førstehjælps-instruktør gennem Dansk Røde Kors og godkendt af Dansk Førstehjælps Råd. Endvidere er han uddannet sergent og har været udsendt med forsvaret i Irak som gruppefører for en sanitetsenhed.

20 års Præhospital erfaring

Med mere end 23 års Præhospital erfaring er Saving Lives i dag et af de mest seriøse og kvalitetsbevidste firmaer i Danmark, når det gælder salg af førstehjælpsudstyr, Salg af hjertestartere samt førstehjælpskurser til både private, organisationer og virksomheder.
___________________________________________________________________________________________________

Høj kvalitet og standard

Hele vores sortiment lever op til gældende sikkerhedskrav og er altid i en meget høj kvalitet og standard. Vores produkter er nøje udvalgt efter, hvad vi mener er nødvendig for at højne sikkerheden i enhver given situation.
___________________________________________________________________________________________________

Tæt og seriøst samarbejde

Vi har et tæt og seriøst samarbejde med vores leverandører og faste kunder. Vi har altid nye produkter på vores lager, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og holdbarhed.


4 elementer, der er vigtige for os

God Service

Troværdighed

Imødekommenhed

Professionalisme