Nedsat pris! LIFEPAK CR Plus Hjertestarter Forstør

Lifepak hjertestarter CR Plus

Denne Semi automatiske LIFEPAK CR Plus defibrillator guider førstehjælperen let igennem genoplivningsfasen vi den simple to-trins betjente AED.Når du åbner låget så starter AED automatisk. Den Eneste hjertestarter der støder med op til 360 Joule, Inklusiv bæretaske, ambu kit med maske, skraber og saks, frit leveret i DK. 8 års garanti.

"Kampagne-tilbud"

Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 12.788

Pris eksklusiv moms kr. 10.230

-25%

Førpriskr. 17.050

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1278 loyalitetspoint. Din kurv total 1278 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 128.


Physio Control har over 50 års erfaring og sælger i dag Defibrillatorer til de fleste ambulance-tjenester rundt omkring i verden.

Fordi LIFEPAK CR Plus har den avancerede teknologi, som medicinske fagfolk har tillid til, og den samtidigt er nem at bruge, så er den automatiske eksterne defibrillator (AED) specielt udformet til at kunne anvendes af enhver, der som den første kommer til et offer for pludseligt hjertestop og skal hjælpe. 

Denne Semi-automatiske LIFEPAK CR Plus defibrillator tilbyder i modsætning til AED’er med komplekse talemeddelelser og begrænset defibrilleringsstrøm en god kombination af enkel to-trins betjening, det rette niveau af vejledning samt kapacitet til at optrappe energiniveauet til 360 J, når der er behov for det. Fordelene ved LIFEPAK CR plus er:

Eneste hjertestarter der støder med 200-300-360 joule.

DU får hele 8 års garant på CR plus AED

Batteriskift  tilCR + hvert andet år eller efter stød 

Elektroder kan bruges med ambulancernes defibrillator

Hurtig at montere og let at anvende.

Sprog: Dansk, svensk,Norsk, engelsk, finsk, 

Inklusiv bæretaske, ambu kit med maske, skraber og saks, frit leveret i DK.

Eksklusiv vægbeslag.


"Kampagne-tilbud" - Sælges så længe lager haves.

Se intro-videoen her !