Hjertestarter Phillips HS1 Forstør

Hjertestarter Phillips HS1

Phillips HS1 hjertestarter vejleder enhver førstehjælper igennem hele genoplivningsfasen med deltaljerede instruktioner på dansk. HS1 hjertestarter er udviklet så alle kan benytte den på en let og effektiv måde. Hjertestarteren vejer kun ca. 1.5 kg og kommer med hele 8 års garanti, lithium batteri med en levetid på ca. 4 år samt elektrode holdbarhed på 2.5 år.
Nu med gratis indendørs skab.

Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 19.313

Pris eksklusiv moms kr. 15.450

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1931 loyalitetspoint. Din kurv total 1931 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 193.


Heartstart HS1 hjertestarter har en klar og naturlig dansk stemme, som vejleder førstehjælperen med detaljerede instruktioner direkte under brugen, herunder også unik vejledning i HLR.

For at få ekstra hjælp under hjertemassagen (CPR) trykkes på den blinkende blå knap. Herved får brugeren direkte hjælp til at opnå fuld kontrol over situationen og forløbet.Heartstart HS1 hjertestarter tester automatisk sig selv dagligt, ugentligt og månedligt og underretter brugeren hvis der opstår et problem.

Hjertestarterens grønne lampe fortæller, om den er klar til brug,. Hvis det ikke er tilfældet binker i-knappen for at gøre dig opmærksom på et problem.

Unikke egenskaber Hearstart HS-1 er så sikker i brug, at også børn kan stødes. Når kassetten med SMART elektroder til spædbørn/børn er sat i, reduceres defibrilleringsenergien fra en voksendosis på 150 joule til 50 joule, og der gives HLR anvisninger, som er optimale for spædbørn/børn.

Indholdet af din bestilling:
Philips Heartstart HS1 hjertestarter
Philips Heartstart HS1 Smart Pads
Philips Heartstart HS1Lithium batteri
Philips HS1 bæretaske Gratis
hjertestarterskab (universelt)
Hjertestarter skilt
Førstehjælps-kit

Producent Philips
Garanti 8 år
Godkendelser FDA - CE
IP værdi IP21
holdbarhed Batteri 4 år på standby tid
holdbarhed elektroder 2 år
Tekniske egenskaber pacemaker identifikation, Mulighed for stød på børn
Ekstra tilbehør Børneelektroder, træner AED
Vægt Ca. 1.5 kg.
Dimension 21 x 19 x 7 cm
Display Nej
Metronom Ja