Nedsat pris! Hjertestarter DefiSign Life AED Forstør

Hjertestarter DefiSign Life AED

Skal du have valuta for pengene, så har Defisign fremstillet denne nye AED, hjertestarter. Kort fortalt får du hele 10 års garanti, hele 6 års levetid på batterier. Du har endvidere mulighed for at skifte imellem 3 forskellige sprog. Vi giver dig et gratis førstehjælpskit med i prisen, gratis skilte klistermærker samt

Lige nu med gratis hjertestarter skab til indedørs brug.

Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 13.720

Pris eksklusiv moms kr. 10.976

-20%

Førpriskr. 17.150

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1372 loyalitetspoint. Din kurv total 1372 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 137.


DefiSign Life hjertestarter er specielt udviklet til at alle kan genoplive en livløs person. Denne prisvenlige hjertestarter giver tydelige instruktioner og kan bruges af allle og er semi automatisk. Når låget åbnes på forsiden, starter apparatet automatisk. 

Hjertestarteren går med det samme i gang med at give tale instruktioner. Disse instruktioner bliver understøttet af billeder på apparatet som ved hjælp af små LED lamper lyser op når du når det rette trin i genoplivningsfasen. Trin for trin bliver man guidet igennem hele genoplivningsprocessen.

Elektroderne er allerede sluttet til og er ses i første øjekast. Elektroderne kan placers direkte på patientens bare brystkasse, man sparer hermed kostbare sekunder. Elektroderne til denne hjertestarter har en holdbarhed på 2,5 år.
 
DefiSign hjertestarteren har en unik funktion som gør at den selv holder øje med holdbarheden på elektroderne. Når elektroderne nærmer sig udløbsdatoen, vil hjertestarteren gøre opmærksom på dette. Super smart, for sådan kan du undgå at komme til at stå i en uheldig situation. Den eneste hjertestarter på markedet som kan dette.
 
Derudover er levetiden på batteriet også utrolig høje. Nemlig hele 6 år. Derfor er vedligeholdelsesomkostningerne for denne hjertestarter billige, hvilket betyder meget den dag hjertestarteren kommer i brug.
 
Ved genoplivning af børn skal man bruge specielle børneelektroder. Disse elektroder kan man opbevare på bagsiden af hjertestarteren. Ved brug af børneelektroder justeres stødstyrken til den mindre krop. Hermed er DefiSign Life AED egnet til brug på både voksne og børn. Børneelektroder har ligesom voksenelektroderne 2,5 års holdbarhed.

Producent Schiller
Garanti 10 år
Godkendelser CE
IP værdi IP 55
holdbarhed Batteri 6 år
holdbarhed elektroder 2.5 år
Tekniske egenskaber kan aflæses af brugeren, lav asystolitærskel, med elektroder i selvtest, pacemaker identifikation, tilpasset børneprotokol, update/upgrade muligt
Muligheder flersproget (f.eks. DK+ EN), genoplivning af børn, sprogvalg (f.eks. engelsk), træner til rådighed, Valg af sprog
Ekstra tilbehør taske, aed skab, vægbeslag
Sprog Valgfrit , eks. DK, Engelsk
Vægt Middel
Dimension 31 x 25.5 x 10
Display nej
Metronom ja