Hjertestarter Defibtech Lifeline AED Forstør

Hjertestarter Defibtech Lifeline AED

Defibtech Lifeline AED hjertestarter guider dig let igennem hele genoplivningsfasen og fortæller dig hvornår der skal gives stød.

Denne hjertestarter har en meget enkelt brugerflade med kun to knapper, den guider dig med tydelig stemme gennem de forskellige stadier af hjerte- lungeredningen og fortæller dig, hvornår du skal give patienten stød.
Batterie levetid: 5 år , elektrode holdbarhed: 2.5 år.

Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 12.375

Pris eksklusiv moms kr. 9.900

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1237 loyalitetspoint. Din kurv total 1237 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 124.


Lifeline AED hjertestarter guider dig med tydelig stemme på dansk igennem de forskellige stadier af genoplivningsfasen og fortæller dig, hvornår du skal give patienten stød, hvornår du skal give hjerte-lungeredning med mere.
 
Med sin tydelige og klare stemme sætter Lifeline AED høj standard indenfor brugervenlighed og gør den livreddende førstehjælp enkel for alle, til en lav pris.
 
Lifeline AED kombinerer livredning og brugervenlighed, med et robust og slankt design. Med sin lille størrelse og vægt er hjertestarteren også velegnet til at have med på farten.

Lifeline AED udfører automatisk selvtests, så du kan være tryg ved, at hjertestarteren altid er klar til brug. Lifeline AED er naturligvis designet til at understøtte fremtidige opgraderinger og forbedringer. Lifeline AED er simpel og effektiv.
 
Derudover er den blevet designet, så den er nem at opdatere i tilfælde af nye guidelines. Lifeline AED følger naturligvis de gældende danske guidelines og taler dansk. Kig forbi Defibtech Lifeline View, som er den hurtigste hjertestarter på markedet, fra at erkende der skal afgives stød til den er klar til at sende stødet afsted.

Producent Defibtech
Garanti 8 år
Godkendelser CE, FDA
IP værdi IP 54
holdbarhed Batteri 7 år
holdbarhed elektroder 2 år + dagene fra de er produceret
Tekniske egenskaber AED kan aflæses af brugeren, lydoptagelse mulig, pacemaker identifikation, kan tilpasses stød på børn
Muligheder Genoplivning af børn, sprogvalg (f.eks. engelsk), Audio (standard),
Ekstra tilbehør træner til rådighed
Vægt Middel
Dimension 7 x 11 x 30 cm
Display Nej
Metronom Ja