Nyhed Powerheart G5 hjertestarter Forstør

Powerheart G5 hjertestarter

Følgende er inkluderet i dit hjertestarter køb:

  • Cardiac Sciene Powerheart G5 AED Cardiac Science Lithium batteri
  • Cardiac Science CPRD elektroder Cardiac Science Manager software
  • Dansk brugervejledning
  • Gatis Førstehjælps-kit
  • Gratis klistermærke til hjertestarter
  • Gratis udskifting af elektroder og batterier når hjertestarteren har været i brug i 2 år.
Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 17.495

Pris eksklusiv moms kr. 13.996

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1749 loyalitetspoint. Din kurv total 1749 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 175.


Den halvautomatiske Cardiac Science Powerheart G5 AED er en hjertestarter med gode egenskaber, der gør den helt enkel at anvende for alle, da den giver direkte anvisninger og feedback under genoplivningen. Apparatet er også egnet til brug på børn ved anvendelse and de valgfrie, supplerende børne-elektroder. Vand- og støvtætheden på denne hjertestarter er kategoriseret til niveau IP55, hvilket betyder er den tåler særdeles udsatte miljøer og omgivelser.
 

Du åbner hjertestareren ved et enkelt tryk, og apparatet starter automatisk op. På bagsiden af den klap, der åbner sidder elektroderne. Klare og tydelige stemmeanvisninger samt LCD-displayet sørger for videre vejledning.
  

På oversiden af hjertestarteren sidder en såkaldt rescue ready indikator, så man også på længere afstand kan se, om hjertestarteren er klar til brug. Hjerterstarteren kontrollerer dagligt, ugentligt og månedligt sig selv for fejl. På hjertestarterens LCD-display ses hvilket sprog apparatet er indstillet til at anvende. Det er helt enkelt at skifte sprog ved at trykke på sprogknappen, som er placeret direkte under skærmen.

Producent Cardiac Science
Garanti 7 år
Godkendelser CE, FDA
IP værdi IP 55
holdbarhed Batteri 4 år
holdbarhed elektroder 2 år
Tekniske egenskaber kan aflæses af brugeren, lav asystolitærskel, med elektroder i selvtest, mere end 250 stød, pacemaker identifikation, tilpasset børneprotokol,
Ekstra tilbehør ingen ( husk aed skab, taske eller vægbeslag )
Sprog Flersproget DK og engelsk
Vægt Middel
Dimension 30 x 23 x 9
Display Sort-hvid
Metronom ja