Nedsat pris! Burn Gel spray 120 ml Forstør

Burn Gel spray 120 ml

Sikre dig selv med denne effektive Burn Gel Spray, som anvendes til hurtig lindring af brandsskader på huden, mest effektiv til 1-2 grads forbrændinger.Kølingen bevirker ved, at smerten og hævelsen mindskes og hindrer, at skaden går dybere ned i vævet. 

Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 45

Pris eksklusiv moms kr. 36

-60%

Førpriskr. 111

Ved at købe denne vare kan du samle op til 4 loyalitetspoint. Din kurv total 4 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 0.


Sikre dig selv med denne effektive Burn Gel Spray, som anvendes til hurtig lindring af brandsskader på huden, mest effektiv til 1-2 grads forbrændinger.

Kølingen bevirker ved, at smerten og hævelsen mindskes og hindrer, at skaden går dybere ned i vævet. Burn Gel Spray køler på samme måde og lige så effektivt som vand og har derudover helende og smertestillende virkning pga. indholdet, som i øvrigt også er bakteriehæmmende.

Ved lettere brandskader sprayes produktet på huden efter behov, og virkningen mærkes med det samme. Ved alvorlige forbrændinger skal en læge tilse skaden, og der skal afkøles konstant undervejs til læge eller sygehus.