Nedsat pris! Zoll AED-plus hjertestarter Forstør

Zoll AED-plus hjertestarter m. udendørs skab

Zoll AED-plus er den mest smarte, robuste og intelligente hjertestarter der findes på markedet i dag. Zoll AED er anbefalet af b.la. hjerteforeningen.i
Tilbuddet er inkl. en komplet Zoll AED plus hjertestarter med nye batterier og elektroder.bæretaske, skiltepakke,7 års garanti,  Defisign udendørs AED skab.

Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 15.594

Pris eksklusiv moms kr. 12.475

-40%

Førpriskr. 25.990

Ved at købe denne vare kan du samle op til 1559 loyalitetspoint. Din kurv total 1559 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 156.


Zoll AED-plus er den mest smarte og intelligente hjertestarter der findes på markedet i dag. AED Plus er den eneste hjertestarter, der guider førstehjælperen igennem hele genoplivningen og samtidig giver feed-back på den ydede førstehjælp.Hjertestarteren er IP-55 godkendt. Zoll AED plus hjertestarter bliver samtidig brugt i det danske forsvar.
 
Iøjefaldende & robust AED
AED Plus er lavet med en unik brugergrænseflade, som kombinerer dansk stemmevejledning og grafiske illustrationer. Frygt for at lave fejl er en stor barriere for at hjælpe et menneske der rammes af hjertestop. En hjertestarter må derfor ikke virke kompliceret og afskrækkende. Derfor er AED Plus konstrueret i et enkelt design. Den grønne farve på AED Plus betyder endvidere, at apparatet er synligt i hverdagen og tilgængeligt, når den skal bruges.
 
Verdens eneste feedback system ved hjertemassage
AED Plus hjælper førstehjælpere igennem genoplivningen. En stemme i apparatet giver vejledning som ”tryk hårdere” hvis man ikke trykker dybt nok på brystkassen og hjælper endvidere førstehjælperen til at følge den anbefalede frekvens på 100-120 kompressioner per minut. via et metronomslag.
 
Én elektrode er bedre en to
Andre hjertestartere på markedet er lavet med to seperate elektroder.
AED Plus introducerer en ny elektrode, der samler to elektroder i én. Det gør placering af elektroden lettere og hurtigere og 100 % sikkert.
 
Mindre vedligehold og lavere omkostninger
AED Plus anvender miljøvenlige håndkøbsbatterier (Duracell) med en levetid på 5 år. Det gør det nemt og billigt at skifte batterier. Elektrodens holdbarhed er næsten 5 år – den længste holdbarhed på markedet. Dette giver mindre vedligeholdelse og lavere omkostninger.
 
Som erfaren ambulance-redder kan Saving Lives kun varmt anbefale denne hjertestarter som er med til at øge tryghed og sikkerheden i Jeres virksomhed, forening eller institution.
 
Tilbuddet er inkl. nye Zoll AED-plus batterier samt elektroder, skiltepakke, valgfrit sprog,7 års garanti, bæretaske - vægbeslag er ikke med i prisen.
Spar endvidere 15 % på Zoll AED intro kurset. 

Se intro-video her !
Producent Zoll
Garanti 7 år
Godkendelser CE, FDA
IP værdi IP 55
holdbarhed Batteri 5 år
holdbarhed elektroder 5 år
Tekniske egenskaber tilpasset børneprotokol
Muligheder EKG visning, genoplivning af børn, levering inkl. taske, sprogvalg,
Ekstra tilbehør Skab, vægbeslag, børne pads, ekstra alm. voksne pads
Sprog Valgfrie muligheder - hvis ikke DK, så kontakt os
Vægt ca. 3 kg.
Dimension 13,3 x 24,1 x 29,2 cm
Display sort/hvid
Metronom ja