hjertestarterskab DefiSign 200 udendørs Forstør

hjertestarterskab DefiSign 200 udendørs

DefiSign AIVIA 200 er et godt og robust udendørs skab til din hjertestarter - med alarm, ventilation og varme regulering. Skabet passer til alle hjertestartere. Fremstillet i stærkt og sikkert materiale (ABS plast - låge i brudsikkert polycarbonat) Skabets farve overholder gældende retningslinjer for markering af en hjertestarter (EU's grønne farve) Dimensioner: 400 x 380 x 200 mm Vægt - 3200g.

Info

Flere detaljer

Pris inklusiv momskr. 4.625

Pris eksklusiv moms kr. 3.700

Ved at købe denne vare kan du samle op til 462 loyalitetspoint. Din kurv total 462 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på kr. 46.


Skal hjertestarteren placeres udendørs, er dette skab med såvel varme og ventilation løsningen. Varme og ventilation holder skabet frostfrit. Den indbyggede alarm aktiveres, når lågen åbnes. Skabets grønne farve er identisk med de vejledende retningslinjer for markering af en hjertestarter. Skabet er fremstillet i stærkt og sikkert materiale (ABS plast - låge i brudsikkert polycarbonat). Montering af skabet kræver tilslutning til strømnettet og skal foretages af en autoriseret elektriker/håndværker. Skabet leveres med en transformer, men uden jordkabler og montage. Det skal samtidig noteres, at skabet ikke bør placeres direkte i solen - men bør placeres på nordvendt væg. Egenskaber: Kan holdes frostfrit ved en omgivende temperatur ned til 20 grader. Totonet 105 db alarm ved åbning af lågen.